Meer dan 30 jaar ervaring in IT

Nieuwe speler, ervaren partners

Onze partners

Legalsense, TIQ en Phylax vormen de ervaren basis van een krachtig platform voor de advocatuur

Phylax

LegalLaunch is een initiatief van Phylax ICT. Met 20 jaar ervaring in het verlenen van zakelijke ICT diensten aan meerdere advocatenkantoren vormt Phylax een krachtige basis voor dit concept. De 50 professionals van Phylax staan LegalLaunch bij in hun missie om te innoveren in de advocatuur door middel van de beste technologie.

Legalsense

Legalsense is in 2009 opgericht met als doel om krachtige en toegankelijke software voor advocaten te maken. Inmiddels is Legalsense als software leverancier niet meer weg te denken in de Europese juridische sector. Met veel overgave ontwikkelt het team software waar juridische professionals intuïtief en efficiënt mee werken, ook als de onderliggende processen complex zijn.

TIQ Time

TIQ Time helpt advocaten met een complete en ongecompliceerde urenregistratie. Het werkt aanvullend op Sharepoint en Legalsense in het platform. TIQ Time helpt kantoren hun winst te optimaliseren en creëert inzichten in de daadwerkelijke kosten van de organisatie. Bovendien zorgt een accurate urenregistratie voor transparantie in de dienstverlening naar cliënten.

Microsoft

LegalLaunch is een Gold Partner van Microsoft en het platform is gekeurd door een gecertificeerde compliance officer van Microsoft. Dit maakt het platform sterk beveiligd en betrouwbaar.

Ijzersterke support

Ons team staat 24/7 voor u klaar

Interesse?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om u er meer over te vertellen.